Hjärtligt välkomna till
Senior Tour stop 3 i GöteborgEuropas största Tour för Seniorer, Tour Stop 3 Göteborg.

Imponerande 22 säsonger i obruten följd, med Brunswick/VBS Bowling som huvudsponsor under alla åren, gör touren till Sveriges i dag största tour alla kategorier med regelbundna deltagarrekord i fler av tourens deltävlingar!
Åren går, vi lever i en föränderlig värld, tävlingsverksamheten är inte lika aktuell för utövarna i vår sport nu dock är det så att seniorerna ser till att upprätthålla tävlingsverksamheten på en nivå som inte är att förakta, det har ju blivit så att senior touren står för just många starter i våra deltävlingar.

Skälen är säkert flera. Tror att social gemenskap, tävlingsintensitet samt nostalgi är viktiga ingredienser som säkerställer tävlingsbesöken på de olika orter som vi gör våra stop.

Det är vår ambition att ert Göteborgsbesök skall bli så minnesvärt som möjligt, mycket kan vi inte råda över som väder med mera, vi vill dock att ni skall trivas med varandra i vår Bowlinganläggning under gemensamma former.

Lördag den 11 November dukar vi på sedvanligt sätt upp vår Höstbuffé, vi kommer att erbjuda er ett specialpris allt för att de som vill umgås under otvungna former skall få tillfälle att göra det. Boka in er medverkan senast torsdag den 10 November.


Väl mött i Stop Göteborg och på Strike & Co

Bf Solängen samt personalen Strike & Co


Hasse Johansson2-manna

Även i år arrangeras en extra två-mannalagstävling där du kan spela med olika spelare vid varje start.
Startavgift: 100:-/par.
Prisfördelningen: 40%-30%-20%-10%

Oljeprofil Allsvenskan 41

20-MILS REGELN

20-milsregeln gäller och alltid från klubborten. Sista kvaldagen är reserverad till långväga gäster (mer än 20 mil). Denna regel gäller fram till en vecka efter anmälningssidan öppnat. Därefter är det fritt fram för alla. Vi kommer att avanmäla alla som inte respekterar denna regel.

Vänligen, betala med kontanter då vi har begränsat med möjligheter att hantera stora uttag.


Resultat

>> Till bokning och resultat

Höstbuffé

Lördag den 11 November dukar vi på sedvanligt sätt upp vår Höstbuffé, vi kommer att erbjuda er ett specialpris allt för att de som vill umgås under otvungna former skall få tillfälle att göra det. Boka in er medverkan senast torsdag den 10 November.
Ordinarie pris/person 289:- Ditt pris som du bokar 219:-/person exkl. dryck


Välkomna till Göteborg där hallens spelarhotell är SPOTON HOTEL & SPORTSBAR, beläget på Mölndalsvägen 3 vid Lisebergs södra entré.
Kliv på spårvagn 4 precis utanför hotellet som tar dig till Strike & CO på ca 20 minuter.
Vidare info och beskrivning av hotellet finner du på vår hemsida: www.spotonhotell.se.


Spoton hotel erbjuder rabatterade priser enligt följande:

Enkelrum utan fönster 590:-
Dubbelrum 890:-
Fyrbäddsrum 1390:-
Extrasäng 200:-

Priserna inkluderar frukostbuffe i hotellets tillhörande restaurang som erbjuder mat och dryckesservering hela dagen.

Vid bokning ange rabattkoden spotonbowling. Boka gör man antingen via vår hemsida eller ringer oss på 031-401296.