Hjärtligt välkomna till
Senior Tour stop 3 i GöteborgEuropas största Tour för Seniorer, Tour Stop 3 Göteborg.
Imponerande 21 säsonger i obruten följd, med Brunswick/VBS Bowling som huvudsponsor under alla åren, gör touren till Sveriges i dag största tour alla kategorier med regelbundna deltagarrekord i fler av tourens deltävlingar!
Åren går, vi lever i en föränderlig värld, tävlingsverksamheten är inte lika aktuell för utövarna i vår sport nu, dock är det så att seniorerna ser till att upprätthålla tävlingsverksamheten på en nivå som inte är att förakta, det har ju blivit så att senior touren står för just många starter i våra deltävlingar.
Skälen är säkert flera. Tror att social gemenskap, tävlingsintensitet samt nostalgi är viktiga ingredienser som säkerställer tävlingsbesöken på de olika orter som vi gör våra stop.

I årets upplaga har vi lagt till flera starter då fler blev fullbokade tidigt, nu finns det gott om utrymme för alla. Desperadon kommer att spelas över större delen av hallen liksom föregående år.

Väl mött i Stop Göteborg och på Strike & Co
Arrangörer och hallpersonal önskar er alla en angenäm vistelse i Göteborg.

Hasse Johansson

Grattis Fredrik


Vi gratulerar Fredrik Johnstone från Team Alingsås BC till segern i årets stopp i Göteborg. Fredrik flankeras av tvåan Lars Lindbäck, BK Kaskad.

2-manna

Även i år arrangeras en extra två-mannalagstävling där du kan spela med olika spelare vid varje start.
Startavgift: 100:-/par.
Prisfördelningen: 40%-30%-20%-10%

20-MILS REGELN

20-milsregeln gäller och alltid från klubborten. Sista kvaldagen är reserverad till långväga gäster (mer än 20 mil). Denna regel gäller fram till en vecka efter anmälningssidan öppnat. Därefter är det fritt fram för alla. Vi kommer att avanmäla alla som inte respekterar denna regel.

Vänligen, betala med kontanter då vi har begränsat med möjligheter att hantera stora uttag.


Resultat

>> Till bokning och resultat

Hotell

Priser

Enkelrum 690:-/natt
Flerbäddsrum 480:-/person/natt
Alla priser är inklusive frukost!
Dessa priser kan bara erhållas vid telefon eller mailbokning.

Ange "Strike-priser" för bästa pris

Hotel Örgryte

Nöje i Göteborg

Oljeprofil

Allsvenskan 39